Tags

, , ,

foto 16: Een prachtige zaterdag, dus we zijn naar Ermelo gegaan om de caravan af te sluiten voor de winter. Na een paar uurtjes hard werken, lag de auto vol met wasgoed en allelei spullen die eruit moeten voor de winter. Nu de weken weer aftellen……

foto 17: In Bessie was een foto-expositie van amateur-fotograven. Leuk om te kijken wat mensen zoal fotograferen, het is ook leerzaam en je doet ideetjes op voor fotografie

foto 18: In Enkhuizen waart de Iepenspintkever weer rond. Tien bomen op de vestig waren hiervan het slachtoffer, de grote leeggevallen plekken vind ik een naar gezicht. Gelukkig worden er straks weer nieuwe Iepen geplant.

foto 19: De begraafplaats in Enkhuizen, ik kom hier graag, het is een mooie plek om te zijn. Heel wat familie, vrienden en goede kennissen liggen hier. Als je hier rondloopt, besef je hoe kwetsbaar je bent en dat de dood niet naar leeftijd kijkt.

foto 20: Pas een uur of 16.00, in de luwte en de temperatuur zakt al richting de 0 graden. Krijgen alle doemdenkers gelijk?? wordt het een strenge winter???