Tags

, , , ,

Na dagen lezen, googlen, vergelijken, reviews doornemen én goede raad van Joke, ben ik eruit: ik ga voor de Canon 60D. Eerst was mijn oog gevallen op de 600D, maar Joke kwam direct met een goed argument: Dat was een te kleine vooruitgang, dus zonde van het geld. Daarmee had ze gelijk, ik moet niet over een jaar spijt krijgen.

Joke tipte de 7D en en 60D, welke ze in een test had vergeleken. Fijn om zo duidelijk de verschillende opnames van de camera’s te zien. Maar een echte keuze blijft moeilijk, wat is wijsheid…

Omdat ik vaak macro fotografeer en me vaak in allerlei bochten moet wringen om iets te zien door zoeker of scherm, als ik op de grond lig,  geeft het draaibare LCD scherm de doorslag. Dat is voor mijn puur winst. Het wordt dus de 60D, en woensdagochtend haal ik ‘m op.

Ik wil dan ook nog een batterijgrip uitproberen, want dat lijkt me fijn vasthouden. Ik vind het ook mooi staan op een camera, dan krijg je echt “body” . Ik heb er zin in…Urk, ik kom er weer aan!

Update:

Ja, Joke, nu ga ik weer twijfelen….maar dat is niet verkeerd hoor….het helpt alleen maar om tot de juiste keuze te komen…..

Wat houdt me ook tegen: nieuwe geheugenkaarten en een kaartreader. Maar is dit een goede reden, of is het verkeerde zuinigheid. Het is idd een kwestie van voelen, vasthouden en proberen…nog 1 nachtje slapen….