Tags

, , , , , , , , , , ,

Precies 4 weken WW zit erop, en ik ben 5 kilo kwijt!!! Dat is een hele zak piepers… !!! Deze week had ik er niet op gerekend dat ik gewicht was kwijt geraakt. Voor mijn gevoel eet ik heel veel en dat is raar voor een ervaren lijnster: afvallen en veel eten.

Maar het werkt dus echt en de afgelopen week liep ik al diverse malen aan mijn broek te hijsen…dus de kleding gaat ook ruimer zitten, en daar doe ik het natuurlijk voor.

Afgelopen zaterdag zijn manlief en ik eens wezen snuffelen wat ik aan zou kunnen doen op de bruiloft van D&A. Mannen hebben het een stuk gemakkelijker: een pak, klaar!. Maar ojee, wat moet ik (als moeder-van-de-bruidegom ) aan? Op verzoek van manlief wordt het een jurk – of jurkachtig- iets.  Dus we liepen vertwijfeld door een enorme winkel, zoekend naar wat ons leuk leek. En dat valt dus niet mee, zoveel kleding, kleuren, merken: je wordt er gek van.

Ik heb 1 setje gepast, wat ik heel leuk vond qua kleurstelling en model. Maar ik ga nu natuurlijk nog even wachten. Want ik ben nu al een maat geminderd, en wie weet hoe het over een week of 4, 5 is.

In ieder geval is de zin om door te gaan met de WW alleen maar groter geworden, want het werkt…

Wat niet meer werkt is mijn Facebook, ik kan alleen af en toe reageren ( wat sommigen goed uitkomt 🙂 ) Maar berichten plaatsen lukt niet meer. Via mijn Blog lukt het wel, dus doe ik het gewoon maar zo..