Tags

, , , , , , , , , , , , , , , ,

Acht weken zijn er nu om, en in totaal ben ik 7 kilo afgevallen. Ik kak een beetje in merk ik, bijhouden doe ik niet meer zo nauwgezet, ik “weet het allemaal wel” en dat weerspiegelt zich in mijn gewicht. Het gaat langzamer, trager, de weegschaal wordt minder lief voor mij.

Ik vind het voor nu even goed, over 10 dagen trouwt mijn zoon, de kleding heb ik in de kast hangen, maar het hoeft niet van mijn kont af te zakken. Ik ga dus rustig door, maar niet al te streng voor mezelf. Op 1 april ( en dit is geen grap) ga ik weer streng ieder dropje noteren. Ik WW dus gewoon door, maar even in de relax-stand.

Met het bewegen zit het wel goed, sinds vorige week ga ik op de fiets naar mijn werk. Ik heb een 2e-hands Sparta-Ion met trapondersteuning gekocht. Sommige mensen denken dat je dan niet meer hoeft te trappen, maar zo werkt het gelukkig niet. In ieder geval fiets ik zo 10 km per dag, 40 minuten beweging…en dat is toch wel gezond! Op mijn werk beweeg ik me ook suf, dus daar zijn heel wat points te verdienen….