Tags

, , , , , , , , , , , , , , , , ,

Regelmatig komt het voorbij op Facebook: Acties waarmee je -door het bericht te delen- een prijs kunt winnen.

download

Vorig jaar won ik hiermee al een prijs en vriendin Joke koos het ruime sop op een cruise naar St Petersburg. Ik weet dus dat er echt wel gewonnen kan worden….dat het niet alleen maar reclame is.

Ik vind het alleen leuk als ik de prijs echt zou willen winnen, en toen er een Like &Win van het Reisbureau Ierland voorbij kwam, heb ik meegedaan. Een vakantie naar Ierland, wie wil dat nou niet!!! We wilden al lange tijd die kant op en als we bij de familie in Anglesy waren en in de verte de heuvels van Ierland zagen, kriebelde het wel…maar ja….er is altijd wel een reden om niet te gaan. Dit jaar was het het onverwachte ontslag van mijn lief.

cropped-img_3528-bewerkt.jpg

En nu gaan we, totaal onverwacht !!! Dankzij de Facebookpagina van Reisbureau Ierland gaan we binnenkort op de boot. Helemaal top. We zijn enorm geholpen door enthousiaste medewerkers en er is een mooie route uitgezet.

route

We steken met Irish Ferries vanuit Normandië over naar Ierland, ons Corsaatje mag gezellig mee en dan begint ons avontuur. We hebben er enorm veel zin in en zijn dankbaar dat we deze reis hebben ontvangen.

en nu is het aftellen begonnen…….en wij zijn helemaal blij van de voorpret…