Tags

, , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Voor april was de opdracht : Zwart.     Ik dacht bij mezelf, dat is een heel lastige….maar het viel me mee. Super vond ik deze paspoppen bij een lege V&D.  Over deze foto ben ik dan ook zeer tevreden. Ik dacht altijd dat paspoppen eenheidsworst was, maar hier zie je dat alle borsten verschillend zijn.

DSCF6039 - kopie

Dit bestek kwam ik tegen bij een horecagelegenheid. Punt van kritiek was, dat de 2 lichtbollen op de achtergrond afleiden. En dat is helemaal waar. Volgende keer toch beter kijken…ik heb deze foto te snel gemaakt.

DSCF5831 - kopie

Is het geen schatje, dit zwartkoplammetje…

DSCF5783 - kopie

De tweede opdracht was Afval. Deze beker heb ik op de foto gezet omdat ik de tekst zo tegenstrijdig vond.  “I’m loving it” “gewoon genieten” en pleur maar op de grond. Nee, ik hou hier NIET van en geniet hier ook absoluut niet van.

IMG_2130-2 - kopie

Deze foto heb ik gemaakt bij het jeugdhonk, ik heb de camera op de grond gelegd. Ik vind het een geslaagde foto, maar jammer dat ie gemaakt kon worden.

IMG_2200 - kopie

De laatste foto is gemaakt op de markt, een bak met visafval waar heerlijk in gegraaid werd. De foto is in zwart-wit want in kleur vond ik het té bloederig

DSCF5852 - kopie