Tags

, , , , , , , , , , , , , ,

Tijdens onze rondreis door Schotland zouden we 2 nachten moeten verblijven in het Caledonian Hotel in Ullapool. We hadden bijbetaald, dus de verwachtingen waren hooggespannen.Voor 141 euri per nacht zouden we vast in een droomkamer komen. Stiekum hoopte ik al op een privé-butler, champagne op de kamer én een fruitschaal….
De website zag er veelbelovend uit, een schitterende eetzaal en prachtige kamers..

De reviews op het Internet waren slecht, maar wij gingen er met open vizier naar toe. Zo erg kan het toch niet zijn?? Helaas wel……..
We kregen een piepkleine kamer, versierd met zwarte schimmels overal. De matras deed je door de spiralen direct weer opveren. De wc, gadverdegadver, en we mochten over het bed kruipen om erin te komen. De deur kon niet goed op slot en de branddeuren sloten niet. Het was niet alleen vies, het was ook gevaarlijk. Want dit houten gebouw fikt natuurlijk als een tierelier.
Gelukkig hebben we geen geur-blog. Na 15 minuten kreeg ik het al benauwd van de vieze lucht.


Bij de receptie moesten we lang wachten en we waren moe van een dag rijden. Ook de maag knorde…en de  half-Italiaanse dame foeterde aan de balie iedereen uit die een klacht durfde te hebben.

Omdat het restaurant er ook niet zo uitzag als op de website besloten we ergens anders te eten.

We kwamen in een prachtig hotel waar we voor 115 euri een kamer konden boeken. Hier hoefden we niet lang over na te denken…want vies is één ding, maar veiligheid is iets anders. In het Caledonian voelden we ons onveilig. Bij brand zouden we al ratten in een val zitten…

Waarom dit blog?? Omdat niemand hier hoort te verblijven en ik blijf hameren op veiligheid, het is er echt onveilig doordat branddeuren niet dicht kunnen.

Het reisburo heeft het heel goed opgelost en onze klacht heel serieus afgehandeld, daarover kunnen we alleen maar tevreden zijn.