Tags

, , , , , ,

De tijd vliegt voorbij, vandaag rijden we naar Ullapool. Omdat het een vrij korte rit is, besluiten we om een stuk binnendoor te gaan om zo door de Schotse Hooglanden te rijden. Het wordt een fantastische rit om Loch Shin, de leegte, de stilte, het grote niets, we vinden het prachtig!
Het landschap is zo afwisselend, betoverend gewoon. Als we rond het Loch zijn gereden rijden we een klein stukje terug om de restanten van Ardvreck Castle te bekijken. Het is fijn om even een stukje te lopen en de benen te strekken. De geesten die hier rondspoken hebben we jammer genoeg gemist

We vervolgen de route naar Ullapool en rijden nu naar de kust. Het is een indrukwekkende route. Je kunt iedere meter wel stoppen voor een foto. Gelukkig is er genoeg plek om steeds even uit te stappen.

Als we het hele hoteldrama acher ons hebben gelaten, lopen we nog langs de haven. Het is weer een prachtige dag geweest!

De volgende dag is het bewolkt en worden er buien voorspelt. We wandelen eerst het dorp rond en gaan daarna nog een stukje rijden en genieten weer volop van al het moois wat we zien. Blauwe luchten worden afgewisselend met donkere wolken en regen

We hopen nog steeds edelherten te zien. Hilarisch is het na thuiskomst…op een foto kijken 2 herten ons aan terwijl wij niets hebben gezien ( zoekplaatje)
Na deze korte, maar mooie rit duiken we de pub in en besluiten deze dag met een heerlijke Italiaanse maaltijd.
Alle foto’s staan op Flickr

Route dag 5


Route dag 6