Tags

, , , , , , , ,

Natuurlijk willen we graag edelherten zien als we door de Schotse Hooglanden rijden. Maar het is zo uitgestrekt, zo wijds en de kleuren zijn zo perfect op elkaar afgestemd dat het een hele klus is.

Manlief ziet altijd veel meer als mij, en toen we stopten bij een waterval, zag hij 2 herten in de verte. Tijd voor een foto van het wild!


Nu is mijn telelens de XF 55-200. Een fantastische lens maar natuurlijk kom ik hier heel wat mm te kort. Fuji heeft ook een 100-400 mm maar die vind ik veel te groot en te lomp. Niets voor mij. ocht Fuji ooit bedenken om om voor XF 55-200 een converter op de markt te brengen, dan staat deze direct op mijn wensenlijstje. Maar niet alles hoeft beeldvullend op de foto, gewoon genieten van het moment is ook heel belangrijk en wordt vaak wel vergeten.

Bij het uitzoeken ( thuis) van de foto’s bij Polbain zie ik opeens dat 2 herten mij aankijken. Echt hilarisch, deze heb ik nooit gezien, zij mij wel

Een jong edelhert kwamen we tegen bij Achnasheen, hij/zij kijkt me een beetje betrapt aan, en liep vervolgens naar zijn mama

Deze manier van jagen vind ik toch wel het mooist….