Vandaag gaan we naar het laatste hotel in Beauly en verlaten we de kust. Omdat het niet al te veel km zijn, rijden we eerst nog door naar Gairloch, om dan het binnenland in te gaan. Het is een fantastische route, we zien edelherten, zeehonden en gewone hondenAdembenemend mooi is het vergezicht op Loch Maree.

De rit is prachtig en we zien weer veel moois. We zijn benieuwd wat Beauly ons te bieden heeft. In het hotel krijgen we de suite, een prachtige kamer. Ik vermoed dat het reisburo hier de hand in heeft gehad omdat ik ze vanmorgen heb gebeld met de klacht over het Caledonion in Ullapool. Ons hoor je niet klagen en ik duik in de enorme badkuip.

Het blijkt een schattig stadje te zijn met leuke, authentieke winkels. Ons hotel ligt naast de Priory, die we eerst maar eens gaan bezoeken.


Daarna belanden we in de pub. Voor het eerst zitten we op een locatie, waar het gezellig is in de pub. Het valt ons wel op, dat in hotels veel jongeren uit het buitenland werken. Genoeg om over te kletsen dus.
De volgende dag rijden we naar Loch Ness, als je in de buurt bent, wil je dit Loch toch even zien, het zal je gebeuren dat Nessie opduikt!!Bij toeval zien we de borden van Urquhart Castle, een 13e eeuws kasteel. Tijd voor wat cultuur! Het kasteel ligt prachtig aan Loch Ness en het is redelijk bewaard gebleven. Door de informatieborden krijg je een mooi idee hoe hier werd gewoond en gewerkt.


’s Middags willen we nog naar een whiskeystokerij maar ik heb een infectie aan de luchtwegen dus ik duik mijn bed in. Jammer, maar dan de volgende keer maar. Het leek ons heel leuk en de hoteleigenaar wilde ons brengen en halen zodat we konden proeven.
Na een heerlijke tuk gaan we nog wat eten en dan moeten we de koffers inpakken. Het zit er weer op.
We maken nog een laatste wandeling door Beauly

Gelukkig hebben we de foto’s nog!!