Tags

, , , , ,

Gister heb ik gewandeld in de Oostvaardersplassen. Ik ging op pad met de XH-1 en de 100-400. Al heel snel kwam ik erachter dat ik de verkeerde lenskeuze had gemaakt. Door de straffe wind was het voor mij bijna niet mogelijk om de lens stil te houden. Maar er zijn toch wat plaatjes gelukt.
Terug lopend van de Schollevaar kwam ik Koniks tegen die door het water gingen, ik had dit nog nooit gezien en vond het wel bijzonder.

Ik heb ook nog een foto gemaakt van de oversteek langs dit pad en een mooie zwaan

Ik ben onder het spoor doorgelopen waar opeens heel veel vraatschade aan de bomen te zien was. Ik ben langs het spoor gelopen door “het laantje” en genoot van het gezin voor me, heerlijk die spelende kinderen

De vogelhutten liet ik links ( nou ja, rechts) liggen, want ik zag een kudde Konikpaarden. Door de uitleg van de boswachter weet ik nu hoe ik me door deze kudde kan begeven, en dat had ik nooit durven dromen, ik was altijd doodsbang voor paarden.


Er lag ook een schattig veulentje tussen de paarden en ze keurden me geen blik waardig. Fijn, want als ze gaan bedelen, tekenen ze zo’n beetje hun eigen doodvonnis.
Omdat storm Dennis liet voelen dat ie eraan kwam, besloot ik om te keren.